Yrkesutbildning - arbeta med Hund

Vill du arbeta med hund? Yrken inom hund är en starkt växande bransch med möjligheten att kombinera yrkesliv och hobby. Kanske vill du starta eget företag eller söka anställning?

Nästa kursstart sker 13/8 2018.

Att arbeta med hund är en dröm för många med starkt hundintresse. Du kommer att få en solid grund i ämnet hund samt grundläggande kunskaper för att kunna arbeta som tex instruktör eller Hunddagisföreståndare.

Kursen är både praktisk och teoretisk och innehåller 2-3 veckors praktik. Vi kommer träna med egen eller lånad hund (egen hund inget krav) samt träna med projektekipage. Föreläsningar inom bland annat hundens etologi, djurskyddslagen, smittspridning, stress och hund, problemhundar, starta eget med mera. 

Du kommer även erbjudas att genomföra slutprov för certifiering i Nosework av SNWK certifierare.

En del av föreläsningarna samt praktik kan komma att genomföras kvällstid. Våra föreläsare och våra lärare har lång erfarenhet och spetskompetens från branschen. Ta chansen och utbilda dig till ditt drömyrke!

Maria Edelton

Kursansvarig
Telefonnummer

Ekonomi

Vi tar ut en avgift på 500 kronor som täcker visst material, viss kopiering, försäkring för deltagare (ej hund) samt välkomstfika och avslutningsfika.

I övrigt kostar kursen ingenting.

CSN
Du kan söka CSN på gymnasienivå.