Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Deltagarstöd

Hos oss på Göteborgs folkhögskola arbetar vi för att du ska må bra och få det stöd du behöver för att lyckas med dina studier.

Deltagarstödsgrupp

Vi har en deltagarstödsgrupp som består av kurator, speciallärare, specialpedagog, It-pedagog, hälsoinspiratör, studie- och yrkesvägledare samt rektor.

Stöd att få

Vi har hög lärartäthet i våra klassrum och strävar efter att anpassa undervisningen efter dina och din grupps behov. Specialpedagog och speciallärare finns med på lektionerna, men det går också att boka enskilda tider. ”Eget arbete” är lektionspass där du själv kan välja vilka ämnen och uppgifter du vill arbeta med och där många lärare finns till hands för att stötta dig och på det valbara ämnet ”Läs och skriv” kan du som vill träna din läs- och skrivförmåga. Tillsammans med vår it-pedagog får du som behöver pröva ut digitala verktyg som kan vara till hjälp i dina studier.  

Maria Lange

Speciallärare

Maria Lindstén

Lärare på Läs och skriv
Senast uppdaterad: 2019-11-21 14:03