Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Biskopsgården

Entren Göteborgs folkhögskola i Biskopsgården

Göteborgs folkhögskola har funnits länge i Biskopsgården men 2012 flyttade vi till våra nya lokaler på Vårväderstorget 3. Vi är granne med stadsdelsbiblioteket som vi samarbetar med bland annat när det gäller våra Sfi kurser.

På vår skola i Biskopsgården kan du läsa Sfi på B-, C- och D- nivå. Du kan också läsa in motsvarande grundskolans årskurs 9 på Allmän kurs - grundskolenivå. Möjlighet finns också att läsa årskurs 1-2 på gymnasienivå. Deltagare som vill slutföra och få motsvarande gymnasiekompetens läser sedan årskurs 3 på Nya Varvet.

Vi är kända för vår mångfald och interkulturella kompetens. Här bemöter vi varandra respektfullt, bekräftande och nyfiket i en miljö med språk och livsåskådningar från hela världen. Vi är cirka 140 studerande. Det finns tillgång till kök, samlingsrum och mycket böcker att låna hem.

Senast uppdaterad: 2016-05-03 17:01